22. septembra 2014

Ziaja xichtíková maska s kozím mliekom

Krásne popoludnie, dámy!
Po necelých troch mesiacoch mám pre vás ďalšiu recenziu na produkt značky Ziaja. Hoci som tento výrobok skúšala už pred nejakým časom, zatiaľ na blogu nedostal dostatočný priestor. Avšak ako každá správna blogerka, aj ja si vediem zápisník, v ktorom mám poznamenané všetky dojmy a skúsenosti s produktami, ktoré používam. A keďže sa mi v mojom zápisníku nakopili produkty práve tejto značky, rozhodla som sa pre vás urobiť Týždeň so značkou Ziaja.

Dnes zameriam svoju pozornosť na pleťovú masku s kozím mliekom. Asi si pamätáte, že Ziaja produkty s kozím mliekom mali u blogerok veľký úspech a hoci som vám aj ja o tejto pleťovej maske hovorila ešte kedysi dávno na facebooku, doposiaľ som sa s vami nepodelila o plnohodnotnú recenziu. Preto je najvyšší čas to napraviť! Pusťme sa teda do toho. :-) 




Celá línia produktov Ziaja kozie mlieko sa vyznačuje krásnym a elegantným bielym obalom, na ktorom nájdete striebornú kozu. Línia Ziaja Goat's milk obsahuje okrem tejto pleťovej masky taktiež denný a nočný krém, očný krém, mlieko + tonikum dva v jednom, telový balzam, krémové sprchové mydlo, telové mliečko, telové maslo a krém na ruky. Pleťová maska s kozím mliekom od Ziaje je určená pre suchú pleť, ktorá pár týždňov v roku potrápi aj mňa, preto som bola na účinky masky veľmi zvedavá.


Pleťové masky od Ziaje sú balené jednotlivo v baleniach po 7ml. Viem, že pleťové masky sa majú nanášať nielen na tvár, ale i na oblasť krku a dekoltu, no ja osobne väčšinou masku aplikujem iba na tvár. Ak to robíte rovnako ako ja, jedno balenie tejto pleťovej masky vám vydrží kľudne aj na dve použitia.


Ziaja pleťová maska goat's milk stimuluje proces regenerácie epidermi (pokožky), čo je veľmi tenká horná vrstva pleti. Obsiahnuté látky výrazne prispievajú k vyhladeniu vrások a zabraňujú vzniku nových vrások. Keďže je maska určená pre suchú a zrelú pleť, očakávajte poriadnu hydratačnú schopnosť. Živiny z kozieho mlieka, vitamíny A a E a provitamín B5 sa postarajú o intenzívne vyživenie pleti. Pleťovú masku výrobca odporúča používať 1-2 krát týždenne, pričom pôsobiť by mala 15-20 minút.


Osobne dávam prednosť hustejším pleťovým maskám a práve táto moje požiadavky splňuje. Veľmi dobre a rovnomerne sa rozotiera po tvári, ale nevytvára na nej tú nepríjemnú tvrdú masku, ako to robí napr. 3v1 od Garnieru. Po uplynutí doby pôsobenia sa naozaj ľahko zmýva a pleť ostáva krásne vyživená a hydratovaná.


Na tejto fotke vidíte, že maska je skutočne hustá, no zároveň sa s ňou dobre pracuje. Asi vás ničím neprekvapí biele sfarbenie masky, no asi neviete čo presne očakávať od vône produktov s kozím mliekom. Ale nebojte, môžem vás upokojiť. Produkty s kozím mliekom voňajú naozaj veľmi príjemne a nevtieravo.


Keďže mnohé z vás zaujíma aj zloženie produktu, pripájam fotografiu s popisom výrobcu a ingredienciami. Produkt je dermatologicky a alergiologicky testovaný a má pH prirodzené pokožke.


Ja som s touto pleťovou maskou s kozím mliekom naprosto spokojná a môžem vám ju vrelo odporučiť. Pokožku nádherne hydratuje a obohacuje ju o vitamíny. Navyše potláča vznik vrások, čo určite ocení každá žena. :-)

Hodnotenie produktu - 1 alebo must-have produkt



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)