21. októbra 2014

Catrice limitovaná edícia Viennart

Dobré ráno, dámy!
Ako sa tak pozerám na štatistiku návštevnosti, pomaly ale isto sa blížime k hranici 100 000 pozretí blogu. Všetkým vám za to patrí moje obrovské ĎAKUJEM. Dnes mám pre vás pripravený ďalší článok zo sekcie Future Stars. Tie z vás, ktoré môj blog čítajú pravidelne, zaiste vedia, že sa jedná o produkty, ktoré sa čoskoro dostanú na náš trh.

Ani dnes tomu nebude inak a svoju pozornosť obrátim na novú limitovanú kolekciu od Catrice, ktorá (držte si klobúky) sa konečne dostane aj k nám na Slovensko! Čo v nej teda nájdeme? To sa dozviete v pokračovaní článku...




Je mi jasné, že mnohé z vás majú značku Catrice v obľube a prečo by aj nie? Veď je to pomerne dobrá a cenovo dostupná značka dekoratívnej kozmetiky. Navyše nás pravidelne zásobuje svojimi limitovanými edíciami, takže nuda na pultoch s dekoratívnou kozmetikou rozhodne nehrozí. Na mesiace november-december 2014 nám značka Catrice prinesie limitovanú edíciu s názvom Viennart. Ak mám byť úprimná, tak nejde o nijaké terno medzi limitkami, no my na Slovensku sme už zvyknuté, že nedostávame nič, takže aj taká skromná limitka ako je táto, nám dokáže urobiť radosť. 


Limitovaná edícia je už akosi tradične postavená na očných tieňoch a lakoch na nechty. Tentokrát to však budú zapečené očné tiene, ktoré sa posledné roky tešia veľkej obľube. Človek by však čakal, že práve v limitovaných edíciách značky prinesú niečo nové, niečo prevratné, niečo výnimočné, skrátka niečo čo tu ešte nebolo. Žiaľ, nestalo sa. 

Zapečené očné tiene zdobené čipkou - baked eyeshadows v troch odtieňoch (lila, zlatá, levanduľová) s vysokou pigmentáciou sú pre mňa tentokrát nezaujímavé. Osobne by som práve v limitovaných edíciách očakávala viac hravosti, ale Catrice má svoju hlavu a ide si svojou decentnou cestou. Za cenu 3,99 € to síce nepoteší, ale ani neurazí... Dostupné v odtieni C01 - Pearly plastering, C02 - Stunnig stucco a C03 - Lovely lace. 

Trblietavé rúže na pery - kvetinový obal týmto trblietavým rúžom na pery dodáva šmrnc, no produkt si nekupujeme (len) kvôli peknému obalu. Tieto tri rúže sa postarajú o to, aby vaše pery zožali všetku pozornosť. Vyznačujú sa príjemnou mäkkou textúrou a elegantným balením. V ponuke jeden nahý na bežný deň a dva výraznejšie odtiene na špeciálne príležitosti. Je len na vás, či si vyberiete nude, marhuľu alebo bordó. Za cenu 3,99€ môžu byť vaše. Na výber odtiene C01 - Nude Nouveau, C02 - Klimt's gentle kiss a C03 - Klimt's ardent kiss. 

Farba na líčka - powder blush je ďalšou už pomaly tradíciou v limitovaných edíciách. Ani tentokrát sa jej nevyhneme, pretože k nám prichádza zabalená do nežného kvetinového vzoru, ktorý tvorí jej reliéf. Kompaktná púdrová lícenka v sebe spája svetlý odtieň spolu s výraznejším tónom, ktoré ruka v ruke vytvoria na líčkach krásny efekt mladistvej pleti. Dostupná je v odtieni C01 - Floral OrnARTment za cenu 3,99€. 

Laky na nechty - štyri čipkované laky na nechty s maximálnou pigmentáciou, maximálnym krytím a maximálnym leskom. Tak opisuje svoje nové produkty značka Catrice. K dispozícii budú 4 odtiene - C01 - Pearlescent purpose, C02 - Vienna rose woods, C03 - LilART Lily a nakoniec odtieň C04 - ARTful red. Kúpite ich za cenu 2,79€. 

Zrkadlo do kabelky - malé vreckové zrkadielko je pomocník, ktorý nesmie chýbať v žiadnej kabelke. V tejto limitovanej edícií nás čaká okrúhle zrkadielko s vyrytým kvetinovým vzorom. Predávať sa bude za cenu 3,49€. 

Parfumovaný transparentný púder - čerešničkou na torte je  produkt, ktorý ako jediný z celej LE zaujal aj mňa. Je ním transparentný púder s kvetinovou vôňou v luxusnom balení. Je zabalený v krásnej sklenenej fľašičke s balónovým rozprašovačom, ktorý vo mne vyvoláva pocit luxusu. Na pokožke vytvorí krásny efekt s jemným shimmerom. Dostupný v transparentnom odtieni za cenu 4,99€.

Ani sa vás nepotrebujem pýtať a hneď je mi jasné, že vás zaujíma, v ktorých krajinách bude limitovaná edícia Viennart dostupná. Nuž teda sú to krajiny: Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko, Maďarsko, Česká republika, Slovenská republika, Slovinsko, Bosna a Hercegovina, Čierna hora, Macedónsko, Španielsko, Taliansko, Turecko, Belgicko, Holandsko, Juhoafrická republika, Írsko, Litva, Lotyšsko, Libanon, Jemen, Jordánsko, Thajsko, Singapur, Filipíny, Mjanmarsko a Brunej. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)