1. októbra 2014

Limitovaná edícia Check & Tweed od Catrice

Dobré ránko!

Dnes to vezmeme trošku fofrom, žiadna nekonečná recenzia, žiadne moje emočné výlevy, žiadne dlhočízne čítanie. Prejdem rovno k veci - dnes vo svetle reflektorov zažiari limitovaná edícia dekoratívnej kozmetiky Catrice, ktorá nesie názov Check & Tweed. 

Táto limitovaná edícia je na oficiálnych stránkach avizovaná na september, no pri mojich návštevách drogérie som na ňu zatiaľ nenarazila, takže si ešte pravdepodobne chvíľku počkáme. V každom prípade sa snáď to čakanie vyplatí. Limitka v sebe skrýva niekoľko zaujímavých kúskov. Poďme sa na nich pozrieť bližšie. 

zdroj




Prvým kúskom sú ako inak laky na nechty. Tentokrát v piatich zaujímavých odtieňoch - C01 London calling, C02 England's rose, C03 Mind the red!, C04 Brit chick a nakoniec C05 Hyde in the park. Mňa osobne najviac zaujal práve lak England's rose, čo je veľmi jemnučká perleťová ružová. Všetky laky by mali mať extra široký štetec, ktorý umožňuje nalakovať celý necht len jedným ťahom. Nuž, uvidíme! Druhou záležitosťou sú quattro paletky očných tieňov, vrchná nesie názov Town of crown a spodná kráska London's eye. Láka ma práve druhá paletka očných tieňov. Ide o zapečené očné tiene s jemnou perleťou, pri ktorých je samozrejmosťou použitie ako nasucho tak i v mokrom prevedení. Hmm, vyzerajú ozaj lákavo. Pokiaľ si potrpíte na dokonalé obočie, zbystrite pozornosť! Súčasťou tejto limitovanej edície je totižto fixačný gél na obočie v neutrálnom hnedom odtieni. Vďaka nemu bude vaše obočie držať vždy ten správny tvar. Ďalšou vecičkou, ktorá ma oslovila je rozjasňujúci púder. Krásny svetlučký fešák s typickou štruktúrou rozjasní každú tvár vďaka svetlo odrážajúcim pigmentom. No nie je na zožratie?! A na záver ešte tri krásne zamatové rúže na pery. Výborná správa pre všetky ženy, ktoré hľadajú stredne matný rúž. Catrice prišla s trojicou elegantných rúžov na pery v trendových a ženských farbách. Bude to hrdzavá, bordó alebo svieža oranžovo-červená ? Queen's BeauTea time, Brit chick a Mind the red čakajú len na vás ;-) 



Čo hovoríte na novú limitovanú edíciu Check & Tweed? Ktoré kúsky by podľa vás stáli za hriech?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)