30. decembra 2014

Catrice novinky pre sezónu jar / leto 2015

Krásny večer, dámy!
Dnešný deň som začala skoro ráno. Predo mnou bola totiž dlhá oslava a preto som si privstala a už od rána sa pripravovala na náročný deň. Sadla som k počítaču aby som pre vás pripravila dnešný článok, no dokončujem ho až teraz. Dnes si čo-to povieme o tom, ako budú vyzerať trendy v líčení očí pre jar a leto 2015 so značkou Catrice. Áno dámy, táto obľúbená značka dekoratívnej kozmetiky si pre nás od januára pripravila množstvo krásnych noviniek, ktoré rozšíria už tak dosť pútavú ponuku tohto výrobcu.






Sezóna JAR/LETO 2015 sa ponesie opäť v znamení jemných pastelových farieb, ktoré sú práve na jar veľmi obľúbené. Líčenie bude veľmi jemné a elegantné. Značka Catrice pre líčenie v mladistvom duchu vybrala nežné odtiene ružovej či fialovej, ako i nevinnú mentolovú farbu.  V predaji od januára 2015!

Medzi stálice v ponuke tejto značky pribudne až šesť nových odtieňov kompaktných mono očných tieňov, ktoré sa o miesto podelia ešte s jedným krásavcom z línie očných tieňov Liquid Metal. Popri tom sa môžete tešiť aj na novinku v podobe krémových očných tieňov a očnej linky v jednom, nové palety očných tieňov, podkladové bázy pod očné tiene, kajalové ceruzky na oči, linku v pere, ceruzky na oči pre vytvorenie dymového líčenia, ceruzku na úpravu obočia a niekoľko nových riaseniek. 

Mono očné tiene Catrice Absolute Eye Colour - tieto malé farebné poklady prinášajú kopec zábavy a výhod. Široké spektrum farieb, extrémna trvácnosť, vysoké krytie a najrôznejšie efekty od klasických matných tieňov cez trblietavý béžový či fialový tieň až po očné tiene s dúhovým efektom. Celkovo tak ponuka mono očných tieňov značky Catrice bude obsahovať až 27 odtieňov. Cena za kus 2,79€.

Mono očný tieň Liquid Metal - očný tieň s nádherným kovovým efektom urobí na viečku divy! Lesk a žiara - presne tak by sa dalo toto líčenie charakterizovať. Deväť odtieňov s unikátnym chrómovým efektom a inovatívnym 3D reliéfom, maximálna pigmentácia, hodvábna textúra a intenzívne farby - presne tieto benefity prináša rad očných tieňov Liquid Metal od Catrice. Cena za kus 3,99€.

Satin Stay Cream To Powder krémový očný tieň a linka v jednom - spočiatku krémová, potom prášková. Taká je táto novinka od Catrice, ktorá na oku vytvára nádherný jemný saténový lesk. Vďaka krémovej textúre jednoducho vytvoríte ako očný tieň, tak i očnú linku. Líčenie tak môžete meniť podľa nálady - najskôr kúsok ženskej elegancie a potom neformálna farebná hravosť. Na výber až šesť krásnych odtieňov od krémovej, cez ružovú až po levanduľu a mätu. Cena za kus 3,99€.

Velvet Matt Smokey Eyes ceruzky na oči pre vytvorenie dymového efektu - dymové líčenie očí nestráca na popularite a preto značka Catrice prišla s tromi novými ceruzkami na oči pre vytvorenie sexy zvodného pohľadu. Ceruzky sú vybavené integrovaným štetčekom, ktorý si hravo poradí s vytvorením toho správneho tieňovania. Polomatný finiš vytvorí na oku úplne nové kúzlo. K dispozícii v troch farbách za cenu 2,49€.

Made To Stay Inside Eye kajalová ceruzka - nová kajalová ceruzka na oči pre dokonalú očnú linku. So svojou skutočne čiernou, vodeodolnou textúrou, výrazným a dlhotrvajúcim efektom sa táto očná linka stáva must-have produktom. Vďaka zabudovanému strúhadlu bude vaša ceruzka vždy pripravená na použitie. Predajná cena za kus bude 2,79€.




Ceruzka na úpravu obočia - všeobecne veľmi obľúbené ceruzky na úpravu obočia od Catrice sa rozrastú o jeden nový odtieň v podobe nádherného ebenového dreva. Na jednom konci tuha, na druhom konci praktická kefka, ktorou farbu ľahko rozotriete po obočí. Niet nad dokonale upravené obočie! Cena za kus 2,49€.

Lash/Brow Designer transparentný gél na úpravu obočia a mihalníc - transparentný gél určený na fixáciu neposlušných mihalníc či obočia je skvelým pomocníkom pri konečnej úprave vizáže. Hravo si poradí s neskrotnými chĺpkami a udrží ich na správnom mieste. Predajná cena je 2,99€.

Podkladová báza pod očné tiene Prime & Fine od Catrice - pre predĺženie trvácnosti očných tieňov by sme nemali zabúdať na podkladovú bázu, ktorá okrem toho, že udrží tiene na svojom mieste, zvýrazní aj ich krásny efekt. Podkladová báza na oči od Catrice bráni usadzovaniu tieňov v záhybe očného viečka. Kúpiť ju môžete za cenu 3,49€.

Absolute paletky očných tieňov - ak ste na palety očných tieňov rovnaký úchyl ako ja, tak tieto proste musíte mať! Palety očných tieňov Absolute totižto prichádzajú s dvomi novými variáciami a to Absolute Matt a Absolute Rose. Obe paletky sú priam dokonalé a ja sa nemôžem dočkať, až ich budem mať doma. Cena za jednu paletu očných tieňov je 4,99€. 

Rock 'n' Rosé kajalová ceruzka - extra jemná tuha pre ľahké a jednoduché nanášanie zaručí presnú aplikáciu a vytvorenie jedinečného štýlu. V predaji je celkom 8 odtieňov, medzi ktorými nájdete ceruzky s trblietavým, kovovým alebo matným efektom. Teraz aj v trendovom pastelovom odtieni pre jemné rozžiarenie. Cena za kus 1,99€.

Catrice Lash Boost očná linka v pere pre podporu rastu mihalníc - čiernočierna textúra, dokonalý tvar očnej linky vďaka správne tvarovanému hrotu pera a aktívne látky, ktoré podporujú rast rias - to všetko v sebe skrýva nová očná linka v pere od Catrice. Výsledky testov potvrdili nárast rias až o 9% pri každodennom používaní počas 4 týždňov. Cena za kus je 3,99€.

Revolučná riasenka Better than Watterproof Wash off - nová špirála z línie Better Than od Catrice sa pýši revolučnou technológiou, vďaka ktorej ju ľahko odlíčite teplou vodou bez nepríjemného rozmazania. Kefka s klasickými štetinami dodá riasam objem a natočenie pre sexy zvodný pohľad. Cena riasenky je 4,49€.

Maskary Jet Lash Speed Volume - ultračierna, vodeodolná a špirála pre natočenie rias - to sú ďalšie tri novinky medzi riasenkami od Catrice. Špeciálny k špičke sa zužujúci hrebienok riasy jedným ťahom nafarbí, natočí a ochráni pred vodou. Vďaka špeciálne tvarovanému hrebienku farba obalí každú riasu zvlášť bez efektu zlepených mihalníc. Maskara Curl má hrebienok tvarovaný do jemného oblúku. Cena za kus je 4,49€. 

Všetky tieto novinky sa stanú súčasťou bežnej ponuky Catrice už o pár dní. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a budem rada, ak mi v komentári napíšete, či si plánujete niektorú z noviniek kúpiť, prípadne ktorý produkt od Catrice je váš obľúbený?!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)