31. decembra 2014

Zvodné pery s novinkami od Catrice

Krásne popoludnie, priatelia!

Máme tu posledný deň v roku a ak mám byť úprimná, už sa neviem dočkať až to celé skončí. Takmer všetok čas v roku 2014 bol pre mňa po psychickej stránke dosť namáhavý, prežila som ťažký rozchod, vymazala niekoľko ľudí zo života a po zdravotnej stránke to tiež nebolo bohviečo... Preto dúfam, že všetky tieto starosti ostanú v starom roku a po polnoci sa začne niečo nové, niečo lepšie, niečo čo mi konečne bude robiť skutočnú radosť.

Nechajme ale pochmúrne myšlienky za dverami a poďme sa venovať niečomu príjemnejšiemu. Po včerajšej naozaj štedrej nádielke nových produktov na líčenie očí dnes pokračujem a predstavím vám ďalšie novinky od Catrice, tentokrát určené pre líčenie pier. 




Medzi novinkami v ponuke Catrice, ktoré budú v predaji od januára 2015, sa objavia lesky na pery, nekonečné množstvo nových rúžov a samozrejme aj kontúrovacie ceruzky na pery. Okrem toho sa ponuka tejto značky rozšíri o nový lip balm a lip polish. Poďme si teda všetky produkty predstaviť.

Lesky na pery Infinite Shine - deväť nových odtieňov pre intenzívny lesk a žiarivú farbu. Vďaka špeciálnej hydratačnej schopnosti lesky na pery Infinite Shine od Catrice garantujú nádherné hýčkanie pier bez toho, aby zanechávali lepkavý pocit na perách. Osem krásnych farebných odtieňov od broskyňovej cez fialovú až po krásne ružovú. Deviaty odtieň je transparentný lesk na pery. Celkovo sa tak ponuka týchto leskov na pery rozšíri až na 15 rôznych farieb a to už je sakra dobrý výber. Cena leskov na pery je 2,99€.


Dlhotrvajúca ceruzka na pery - čím ďalej tým viac žien sa vracia k používaniu kontúrovacej ceruzky na pery a možno aj to bol pre značku Catrice popud, aby rozšírili svoju ponuku o nové odtiene. Korálová, fialová, červená a hnedá - to sú štyri nové odtiene, ktoré si v novom roku budeme môcť kúpiť. Cena za kus je 1,99€.

Pure shine colour lip balm - farebné balzamy na štýl slávnej chubby stick má v ponuke už takmer každá značka dekoratívnej kozmetiky. Krémová textúra rozmazná pery a zanechá ich krásne hydratované. Pery pritom jemne zafarbí a zanechá na nich príjemný lesk a ešte krajšiu vôňu. Jumbo balzamy na pery by nemali chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke a vďaka svojej veľkosti sú vhodné aj na cestovanie. Odteraz v ponuke aj nové odtiene. Cena za kus 4,99€.


Made to stay Smoothing lip polish - tento prvotriedny hybrid v sebe skrýva pigmentáciu rúžu, trvanlivosť laku a žiaru lesku na pery. Vďaka mäkkému aplikátoru sa dá ľahko a rýchlo aplikovať na pery aj počas jazdy na kolotoči. Šesť jedinečných, brilantných odtieňov vrátane nového ružového tónu ponúka dokonalú krásu pier až po dobu ôsmych hodín bez vysúšania. Cena za tento lesk na pery je 4,99€.

Catrice Ultimate Colour rúž na pery - nepostrádateľná klasika. Farebné rúže na pery z radu Ultimate Colour od Catrice premenia každé pery na zvodnú bozkávaciu mašinu. Vysoká pigmentácia a intenzívne odtiene, to je poznávacie znamenie tohto produktu. Hladká a krémová textúra poskytuje nádhernú, dlhotrvajúcu úpravu každej nežnej puse. Súčasná ponuka bola rozšírená o niekoľko nových farieb a tak si môžete vybrať celkovo až zo 16 nádherných odtieňov. Cena za rúž je 3,99€.

Catrice Luminious Lips rúž na pery - extra jemná textúra s kyselinou hyalurónovou viditeľne ošetruje vaše pery a dodáva im príjemný pocit a hladký povrch. Tento rúž ponúka intenzívny lesk a stredne kryciu schopnosť. V ponuke až 14 krásnych odtieňov od nude až po výrazné ružové, červené či bordové odtiene. Cena za kus je 3,99€. 

Tak a máme za sebou Catrice novinky Jar/Leto 2015 na líčenie očí i pier. Zajtra na vás bude čakať ešte ponuka noviniek pre líčenie tváre, takže nezabudnite sledovať blog aj naďalej. 

Aby ste mali stále čerstvé info o nových článkoch, nezabudnite môj blog odoberať cez sociálne siete. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)