1. januára 2015

Bezchybná tvár s novinkami od Catrice

Krásny silvestrovský večer, priatelia!

Namiesto pozerania koncoročných šou v televízii som sa rozhodla využiť posledné minúty roku 2014 o čosi užitočnejšie a tak pre vás pripravujem článok na zajtra. Ako sme v roku 2014 končili, tak budeme v roku 2015 aj začínať a to síce článkom plným noviniek z dielne Catrice Cosmetics. Počas uplynulých dní sme si povedali, aké novinky nás čakajú v oblasti líčenia očí i aké trendové farby sa budú na perách nosiť počas sezóny JAR/LETO 2015.

Nuž a dnes nastal čas predstaviť si novinky v líčení tváre. Preto tu pre vás mám nachystanú sympatickú nádielku make-upov, korektorov, púdrov a líceniek, ktorá príde do predaja už v januári 2015. Keďže ide o rozšírenie trvalej ponuky sortimentu dekoratívnej kozmetiky od Catrice, nemusíte sa báť, že by sa vám niektorý kúsok neušiel. Pusťme sa teda do objavovania a skúmania nových zázračných produktov.





Zmatňujúci penový make-up - vďaka novej penovej konzistencii sa Catrice 12h Matt Mousse Make-up ľahko nanáša a zanecháva báječne príjemný pocit na pokožke. Vhodný je dokonca aj na suchú pleť. Rozšírené póry a jemné vrásky sa stávajú neviditeľnými. Po nanesení tohto make-upu na pleť je povrch pleti hladký a pôsobí prirodzene až po dobu 12 hodín. V predaji bude tento make-up v 4 rôznych odtieňoch, vrátane veľmi svetlého odtieňu. Obsah balenia je 16g, cena za kus 4,99€.

Nude Illusion sypký púder - transparentný sypký púder poskytuje každému typu pleti matujúci efekt až po dobu 16 hodín. Mikrojemné častice prášku absorbujú z pleti prebytočnú mastnotu a zabezpečia matný efekt bez vysušenia pleti. Nový púder vytvorí hladký efekt a bezchybnú pleť. Vhodný je tiež na zafixovanie make-upu či tónovacieho krému. V predaji v univerzálnom priehľadnom (transparentnom) prevedení. Obsah balenia 11g. Cena tohto sypkého transparentného púdru je 5,49€.

Catrice Allround krycia tyčinka - nový korektor v tyčinke v 3 rôznych odtieňoch je skvelým pomocníkom pre zakamuflovanie všemožných nedokonalostí. Krémová, dlhotrvajúca textúra a prídavok vitamínu E sú skvelou dvojkou pre krajšie vyzerajúcu pleť. Či už ho použiješ za zakrytie tmavých kruhov pod očami alebo nepríjemných začervenaných miest, vždy ti skvelo poslúži. Ultra-jemné, svetlo odrážajúce pigmenty poskytujú dokonalé krytie. Korekčná tyčinka má špeciálny okrúhly hrot pre pohodlné použitie. Hmotnosť balenia 2,6g. Cena korektoru v tyčinke je 2,99€.


Catrice Kabuki Brush - kabuki štetec je veľmi obľúbeným pomocníkom pri líčení a ja nepoznám nikoho, kto by ho nemiloval. Značka dekoratívnej kozmetiky Catrice tentokrát prichádza s vlastným profesionálnym kabuki štetcom, ktorý sa vyznačuje hrubými syntetickými štetinami, pomocou ktorých sa ľahko aplikujú ako kompaktné, tak aj sypké púdre, rozjasňovače či bronzery. Elegantný čierny obal s nápisom Catrice dodáva celému štetcu jedinečný vzhľad. Exkluzívne v predaji v druhom stojane Catrice v sieti obchodov Müller za cenu 4,99€. 

Catrice štetec na púder - krásne hustý štetec na púder so stredne dlhou rúčkou je výborný ako na domáce použitie, tak i pri cestovaní. Umelé štetiny pomôžu naniesť váš obľúbený púder v rovnomernej vrstve pre dokonalý finish. Cena štetcu na púder je 4,49€. 

Prime and Fine Anti-red Coverstick - zelený korektor v podobe jumbo ceruzky neutralizuje začervenané miesta a prekrýva drobné nedokonalosti pleti. Aplikuje sa lokálne ešte pred nanesením make-upu. Farebný korektor zabezpečí bezchybný look každej pleti. Vďaka prevedeniu vo forme jumbo ceruzky sa jednoducho nanáša a dá sa vrstviť. Hmotnosť korektoru je 3g. Kúpite ho za cenu 3,99€.

Farba na líčka Illuminating Blush - cik-cakovitý vzor tejto lícenky na mňa pôsobí veľmi trendovo nielen svojim 3D efektom, ale tiež krásnym striedaním jednotlivých odtieňov lícenky. Táto farba na líčka v sebe kombinuje dva rôzne efekty - jemný lesk a ľahkú perleť, vďaka ktorým budú lícne kosti nádherne zvýraznené. 3D diamantový vzor s cik-cak reliéfom pútajú pozornosť všetkých očí. K dispozícií v troch farbách. Hmotnosť 5g. Cena farby na líčka je 3,99€. 

Záverom mi ešte dovoľte privítať vás v novom roku a popriať vám všetko len a len to najlepšie. Verím, že rok 2015 pre vás bude veľkým prínosom. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)